GAMBAR NEELOFA TANPA MAKE UP YANG SANGAT COMEL (VIDEO)

GAMBAR NEELOFA TANPA MAKE UP YANG SANGAT COMEL (VIDEO)


emnb_1_

GAMBAR NEELOFA TANPA MAKE UP  YANG SANGAT COMEL (VIDEO) | Salam sejahtera, kali ini teringin nak berkenalan secara mendalam lagi tentang latarbelakang seorang artis comel dan memukau jejaka semalaysia ini. Neelofa atau lebih mesra dipanggil Lofa, merupakan artis yang namanya semakin meningkat naik. Tidak hairanlah sering ditawarkan berlakon untuk filem-filem baru di Malaysia ini.

GAMBAR+Neelofa+COMEL
Filem terbaru lakonannya adalah filem arahan Aziz M Osman iaitu Azura. Meskipun filem Azura tidak begitu mendapat populariti yang berjaya, namun nama Neelofa sudah mula disebut-sebut ramai terutama sekali dikalangan jejaka-jejaka diluar sana. Tengok sekali, rasa nak tatap lama-lama lagi apabila melihat wajah comel Neelofa walaupun tanpa make-up dia masih kelihatan comel. Siapa yang tidak tergoda kan?
Neelofa merupakan anak ke-3 daripada 9 adik beradik. Berasal dari Negeri Kelantan. Selain daripada kerjayanya sebagai pelakon, Neelofa juga merupakan seorang pengacara rancangan Paparazzi KRU TV.Ikuti temubual Budiey bersama Neelofa dibawah ni.Sumber-http://www.duniarealiti.com/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s