Pengakuan Skandal Video Seks Tulisa Contostavlos

Tulisa Contostavlos mengaku bahawa gadis dia dalam video seks yang sedang hanngat diperkatakan ketika ini.

Video seks Tulisa Contostavlos sedang hangat beredar di laman laman sosial di internet ketika ini. Pengakuan dibuat melalui rakaman video khas di YouTube dan penjelasan mengenai video seks Tulisa Contostavlos telah dijawab oleh beliau sendiri.

Sebelum ini, Tulisa yang merupakan seorang penyanyi, penulis lagu, pelakon dan juri X-Factor pernah menafikan dia adalah gadis dalam video tersebut tetapi akhirnya mengambil keputusan berterus terang melalui video yang diupload di Youtube.

Tulisa Contostavlos berkata penyebaran video seks itu di internet tersebut dibuat oleh bekas teman lelaki Tulisa Contostavlos yang dikenali sebagai Ultra (Justin Edwards ).

Tulisa Contostavlos berkata dia tidak terkejut dengan penyebaran video tersebut sebab sebelum ini, dia pernah diberi amaran bahawa teman lelakinya cuba menggunakan video tersebut untuk mengambil kesempatan atas dirinya. Walaubagaimanapun perkara tersebut dinafikan oleh bekas teman lelakinya.

Juri X-Factor Tulisa Contostavlos telahpun meminta bantuan peguam untuk melarang penyebaran rakan video seks tersebut dalam apa cara sekalipun.

Sementara itu, bekas pengkritik rancangan realiti terkenal American Idol, Simon Cowell mengatakan sokongan kepada Tulisa berhubung insiden video seks Tulisa Contostavlos dan berkata Tulisa akan kembali ke rancangan X-Factor. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s