[18+] Gambar Askar US Rogol Janda Iraq!

Ini dia kenyataan yang terjadi terhadap wanita-wanita di Iraq dengan kehadiran tentera-tentera yang kehausan seks seperti dikeluarkan oleh CBS News, gambar-gambar yang memperlihatkan gangguan seksual yang keji, rogol dan penyeksaan terhadap tahanan perang di Iraq.











10 thoughts on “[18+] Gambar Askar US Rogol Janda Iraq!

  1. semoga allah melaknat mereka yang zalim ni'
    laknatlah yahudi yg kejam ini ya allah….
    sedih hatiku …..

  2. yaallah…!kejamye diorg nie….semoga than mmberi balasan yg setimpal….amin….!kte ptt brsyukur ngara malaysia still aman p skunk nie dh dew sekumoulan yg ingn merosakkan keamanan dan kemakmuran negara malaysia dengan mgikuti plbagai himpunan contohnya perhimpunan bersih baru2 nie….enth2 diowg semua nk rase hidp dalm ngara yg kucar-kacir kot….!

  3. kdg us just nak jatoh kan islam mcm tu la , tah tah gurl tu pun talibarot dorang, kita jgn mudah pecaya , tengok je terus percaya , nilah muslihat yahudi , gurl tuh nmpak mcm org puteh je , aku tak cakap ni salah . tp nilah dri pndangan aku .🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s