Kerana asyik melayan nafsu kereta masuk kedalam sungai pun tak sedar

Nafsu buat orang lupa daratan, bila nafsu sudah menguasai diri akal dan fikiran sihat tak lagi bekerja dan yang ada hanya hasrat untuk melampiaskan nafsu semata. Mungkin inilah sebabnya sepasang kekasih yang tengah dirasuki nafsu berahi ini tak lagi berhati hati dan waspada saat ‘parking’ keretanya di tepi sungai, sehingga handbrake kereta pun lupa nak di tarik..

Kerana melayan nafsu pasangan ini tak menyedari keretanya mula bergerak ke arah sungai
Saat mereka berdua tengah asyik didalam kereta , secara perlahan kereta mereka bergerak sedikit demi sedikit ke arah tanah yang lebih rendah, dan menuju ke sungai Rhine di Cologne Jerman, hingga akhirnya kereta mereka masuk kedalam sungai yang deras arusnya.

Nasib baik kejadian tersebut ada yang sempat dilihat orang ramai jatuh ke sungai, sehingga penyelamat polis segera melakukan pertolongan. Sebelum ini juga pernah ada kejadian serupa di tempat yang sama dimana pasangan Jochen Ransett yang berusia 56 tahun dan isterinya Maria yang kendaraannya mereka juga masuk kedalam sungai kerana asyik melakukan hubungan seks di dalam kereta dikawasan tersebut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s