Gambar Siti Nurhaliza Nampak Puting – eeeuwww!

weiii
apalah nak jadi dengan engkorang nih
banyak-banyak cerita yang aku post kat blog nih
yang lucah jugak yang engkorang carik
apa kejadahnya aku nak tepek gambar Siti Nurhaliza nampak puting kat dalam blog aku niiii…….
grrrrrr
tak kuasa makkkk
ahaha
tengok….tengok
dan ni lagi satu
aku rasa bukan aku sorang je kot yang alami kes nih
mesti ramai lagi blogger yang bila check kat traffic source ada je jumpa perkataan mcm yang aku bulatkan kat bawah ni
sekali lagi grrrrr
adik2 semua
ni bukan blog lucah  yeee
ada la satu ke dua ke post yang 18sx
macam yang baru2 ni melekat masa berzina
tu pun bukan nak citer pasal seks
tapi nak tunjuk ada bomoh negro yang handal mandrem
wahahah
tapiiii 
dosa tau…DOSA
kita orang Islam dilarang keras dari melakukannya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s