Betulkah Artis Malaysia Nur Fazura Buat Maksiat Dengan Mat Salleh?

Epic Scene!! Lagi isu video lucah artis Malaysia tersebar di laman maya. Wanita dalam video selama 2 minit yang bertajuk “Fazura”ini menyerupai seorang artis Malaysia yang lebih dikenali sebagai Nur Fazura. Tapi tidak tahu betul atau tidak kerana kalau betul memang hancur masa depannya seperti yang berlaku kepada artis-artis lain. Link video ada di bawah.

Fazura….walaupun ni citer lama, sekadar bertanya buat kali terakhir, betul ke dalam video lucah ini bukan anda? Saya minta maaf dari hujung rambut sampai hujung jari kalau saya bertanya kerana isu ini boleh jadi sangat panas kalau perempuan dalam video lucah adalah anda! Tapi sekiranya Mail sanggup menerima dan mendidik anda menjadi isteri yang baik itu tidak menjadi masalah dan saya akan kagum dengannya. Bagaimana pula perasaan bapa mertua anda berstatus Sultan dan bagaimana pula perasaan rakyat Johor dan Malaysia?- Petikan daripada blog uncleseekers sendiri.

Untuk pengetahuan kalian semua, ramai blogger-blogger tempatan tengah hangat menyebarkan isu hubungan Fazura dengan TMJ. Kalaulah betul wanita dalam video tersebut adalah dia, bagaimana perasaan keluarga TMJ dan keluarganya sendiri? Video tersebut anda boleh lihat melalui link di bawah ini. 
Source : UncleSeekers
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s