Erra Redha andainya …

Desas desus tidak enak perkahwinan primadona Malaysia ini terus menjadi topik dikalangan peminat beliau . berikut kenyataan Erra dalam murai.com
KUALA LUMPUR, 6 JULAI 2012: Biarpun primadona, Erra Fazira dan suaminya, Engku Emran sudah cuba menafikan tentang khabar angin serta pergolakan rumahtangga mereka yang sudah sekian lama tersebar, namun ianya masih lagi belum surut dan masih tetap diperkatakan.
Malah, sekuat mana pun mereka cuba mengelak daripada memperkatakan tentang hal tersebut, namun Erra Fazira sendiri nampaknya seperti sudah tewas dan mula memberikan petanda tentang kemelut yang dikatakan telah melanda rumahtangganya dengan Engku Emran.
Terbaru, dalam laporan akhbar Harian Metro, Erra seperti mulai redha dengan apa sahaja yang bakal berlaku terhadap rumahtangganya selepas ini, lebih-lebih lagi jika kedua-dua mereka nekad mahu membawa haluan masing-masing.
Dalam kenyataan terhadap akhbar berkenaan, Erra berkata: “Apapun, sama ada jalan seorang ke ‘kanan’ dan seorang lagi ke ‘kiri’ yang kami pilih nanti, saya reda. Saya harap semua orang mendoakan yang terbaik buat kami.
Kenyataan Erra itu bagaimanapun nyata bercanggah dengan kenyataan Engku Emran yang sebelum ini mengakui hubungan mereka masih baik dan masih tinggal sebumbung serta tidur sekatil. Malah, Engku Emran sendiri menafikan dakwaan yang dia kini mengamalkan poligami.
Apakah respon Engku Emran terhadap kenyataan terbaru Erra Fazira di dalam laporan Harian Metro tersebut?
Ketika dihubungi, Engku Emran memberitahu dia enggan mengulas lanjut tentang hal tersebut kerana bimbang kisah rumahtangganya akan terus tersebar luas serta berpanjangan.
“Cukuplah dengan kenyataan yang telah saya berikan sebelum ini. Saya minta maaf, saya tidak mahu mengulas lanjut lagi. Saya tak mahu memberi sebarang kenyataan lagi kerana bimbang isu ini akan terus merebak,” jawabnya ringkas.
Terdahulu, dalam sebuah artikel di portal murai.com.my, Erra pernah akui dirinya sedang berada di dalam keadaan dilema rumahtangga. Pasangan ini telah berkahwin pada Oktober 2007 dan dikurniakan seorang cahaya mata bernama Engku Aleesya yang kini berusia 3 tahun.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s